fbpx

Informationsfilm

Informationsfilm

Varje verksamhet har en mängd olika ämnen som målgruppen behöver veta och då kommer en informationsfilm väl till hands. En informationsfilm är en film, antingen animerad eller filmad, där man på kortast möjliga tid och på det mest effektiva sättet ämnar förmedla information och förklara idéer, produkter, tjänster eller dylikt.

Användandet av en informationsfilm är ett perfekt sätt till att skapa content på er hemsida men även som inledare på presentationer och i möten.

Se vår showreel!

Utvalda produktioner

Vi plockar ut essensen av det ni vill kommunicera och paketerar det på ett lättbegripligt och tilltalande sätt.

Utöver animation, illustration och manus lägger vi därför mycket tid och resurser på att förstå exakt vad det är ni vill förmedla.

Det är ett digert grundarbete. Men vi nöjer oss aldrig med något annat.

Fler filmer

Animerad informationsfilm

Animerad informationsfilm som förklaringsredskap har ökat enormt under de senaste åren i Sverige och är ett ypperligt sätt att förklara en idé, produkt eller tjänst.

För att ta sig igenom bruset och nå ut med sitt budskap så behöver vi engagera mottagaren – Det hjälper vi på Explainer er med.

Kontaktpersoner

Anton Ewetz

Projektledare
 +46736369790
 anton.ewetz@explainer.se

Miljö, hållbarhet och påverkansarbete är mina områden.

Petter Edström

Projektledare
 +46730917644
 petter.edstrom@explainer.se

Min erfarenhet är inom IT, framtidens teknik och smarta lösningar.

Joel Hjorth

Projektledare
 +46733186519
 joel.hjorth@explainer.se

Med mjuka värden kan vi skapa berättelser om varumärken som får alla andra bitar att falla på plats. Industri och internkommunikation är min styrka.

Kontakta oss