Animerad reklamfilm för ditt företag!

Animerad reklamfilm för ditt företag!

Explainer är det självklara valet när det kommer till animerade reklamfilmer och informationsfilmer. Vi är övertygade om att rörlig bild är framtiden när det gäller att kommunicera idéer, koncept och produkter. Explainers gör helt enkelt att det går snabbare och blir lättare för potentiella kunder och klienter att ta åt sig av vad du har att erbjuda. Dessutom gillar ju nästan alla att titta på film!

Varför animerad reklamfilm?

I dagens informationssamhälle blir det allt viktigare för företag, myndigheter och organisationer att snabbt nå ut med information för att sprida sitt varumärke, produkter och tjänster. Allt fler inser att animerade reklamfilmer är en enkel, rolig och uppskattad metod att på ett effektfullt och modernt sätt nå ut till sin målgrupp.

Hur vi jobbar?

En Explainer Video är ett finkirurgiskt arbete som kräver tid, tålamod och kreativitet. Skillnaden mellan en bra och fantastisk animation är stor. För varje produktion har vi därför en hel arbetsgrupp med specialister för copy writing, illustration, ljud och animation.

Explainer får er reklamfilm att synas

Vi vet att oavsett hur bra en film är så gör den ingen nytta om den inte tränger igenom mediabruset. Filmen måste naturligtvis synas! Vi hjälper er därför utveckla strategier för hur ni på bästa sätt kan nå ut till er målgrupp och få önskad effekt på er animerade företagsfilm eller informationsfilm.

Visst låter detta intressant för dig? Kontakta oss så bokar vi in ett möte där vi kan diskutera möjliga samarbeten. Och kika gärna på våra tidigare produktioner i vår portfölj.