Animerad reklamfilm för ditt företag!

Allt fler bolag vill ha någon form av reklamfilm för att nå ut med information, som exempelvis en animerad reklamfilm för att sprida sitt varumärke, då flera bolag har märkt vilken effekt det kan få. Det hjälper gärna vi på Explainer till med - kolla in vår portfölj!

En explainer video, även kallat animerad reklamfilm, är finkirurgi och det tar mycket tid att gå från ett bra till ett fantastiskt resultat. För varje produktion har vi en hel arbetsgrupp som jobbar för att skriva den perfekta texten, arbeta fram det magiska manuset och slutligen gör en animerad reklamfilm, företagsfilm eller liknande.

Oavsett om ditt företag är en häftig organisation eller ett sprudlande företag jobbar vi utifrån reklamfilmen med alla steg i den behovskapande processen, accepter och formuleringar som stimulerar till action och handling. För varje investering måste bäras av intäkter, det förstår vi också.

Dessutom är alla våra ljudeffekter granskade och godkända för användning. Det är en trygghet för alla och en viktig byggsten för den kreatives möjlighet att få vara kreativ. När en animerad reklamfilm eller infofilm är klar har ni alla rättigheter till den.

Explainer AB

Malmskillnadsgatan 32
11151 Stockholm

Telefon: 0736-369790
E-post: anton.ewetz@explainer.se