fbpx

Försäkringsinformation till anställda

Försäkringsinformation till anställda


Beställ er unika version av den animerade filmen “Försäkringsinformation till anställda” med er logotyp

Vi producerat denna explainer video åt Finfa med syftet att arbetsgivare ska kunna sprida information till sina medarbetare om det kollektivavtalade försäkringspaktetet. För att ge filmen högre relevans kan ni nu beställa en unik version med er logotyp.

Filmen är perfekt att visa upp i internt för medarbetarna och med er logotyp blir filmen ännu mer intressant för tittaren. Den är också perfekt för spridning i sociala medier för att visa upp den förmånen ni kommer ge framtida medarbetare genom det kollektivavtalade försäkringspaketet. ( Av upphovsrättsliga skäl får filmen ej sändas på TV.)

För arbetet tar Explainer AB ut en mindre avgift. För att så många företag som möjligt ska ha råd är priset olika beroende på företagsstorlek. Skriv siffran för vilken grupp ni tillhör i “Övrigt”-raden. Om inget anges antas grupptillhörigheten 2.

1) 0-249 anställda betalar 3250 kr ex moms

2) 250- anställda betalar 5500 kr ex moms

Kostnaden faktureras efter att ni har mottagit er unika version. Filmen kommer skickas som nedladdningsbar länk till mailadressen beställningen som anges. Från beställningsdatum tar det ca 10 arbetsdagar innan ni får er film.

Har ni frågor är det bara att ringa Anton på 0736369790 eller maila anton.ewetz@explainer.se.

Beställningen är bindande.

Beställning

Kontakta oss