Om oss

Om oss

Explainer är ledande i branschen och vi har därför haft förmånen att jobba med många välrenommerade kunder. Vi garanterar att samtliga våra produktioner ska hålla högsta kvalité genom hela processen och vi lägger alltid ner vår själ för att de färdiga animeringarna ska bli ännu bättre än våra kunders redan högt ställda förväntningar.

Gemensamt för oss medarbetare på Explainer är att vi är nyfikna. Innan vi börjar arbeta med ett nytt projekt vill vi alltid veta vad våra kunder brinner för. Vi vill veta vad du som kund vill förmedla och vilka utmaningar och möjligheter ni står inför. När vi vet detta är vi redo att sätta igång med det vi brinner för – animerad informationsfilm och företagsfilm.

Sedan starten 2012 har vi jobbat med företag, myndigheter och organisationer – stora som små, gamla och nya, i Sverige och utomlands. Vi vet därför hur viktigt det är att skräddarsy och anpassa varje produktion efter kundens behov och förutsättningar. Det innebär också att vi har gedigen erfarenhet av att arbeta autonomt med strikta regler gällande formgivning och färgpaletter, samtidigt som vi erbjuder helhetslösningar och kan hjälpa till med utformande av logotyper, grafiska formspråk och hemsidor.

I varje projekt arbetar projektledare, illustratör, ljudstudio, animatör och manusförfattare i nära samarbete för att varje idé, sekvens eller budskap ska vara välgrundat och avvägt mot alternativ.

Så ta kontakt med med någon av våra projektledare nedan för att påbörja ett projekt!

Rebecka Holm

“Myndighetskommunikation, internkommunikation och byråsamarbeten är min styrka.”

Rebecka Holm
Projektledare
Anton Ewetz

“Miljö, hållbarhet, påverkansarbete är mina områden.”

Anton Ewetz
Projektledare
Sahra Gillberg

“Jag ansvarar för kommunikationen om oss utåt på bla. Linkedin och Mynewsdesk.”

Sahra Gillberg
PR/Content-ansvarig
Petter Edström

“Min erfarenhet är inom IT, framtidens teknik och smarta lösningar.”

Petter Edström
Projektledare